Vispannetje met zalm en pangafilet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon, snijd ze in ringetjes, was deze en laat ze uitlekken.
    Snij de vis in blokjes.
    Bestrooi met en .
    en knoflook fijn snijden en smoren in hapjespan.
  2. Bouillonblok oplossen in en toevoegen in hapjespan.
    Boursin en vis toevoegen.
    Het geheel 15 minuten laten pruttelen op zacht vuur.
    aanbakken en later toevoegen bij vismengsel.
    koken volgens recept en apart serveren.
  3. Vismengsel verdelen over .
    Bestooien met en dilletopjes.
    Schijfje op de vis leggen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon en zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Vispannetje met zalm en pangafilet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

In plaats van 300 ml water heb ik 300 ml melk gepakt om er een romige smaak aan te geven. Dit raad ik aan voor degene die hier ook van houden.
Ano 1 juni 2016
Dit recept heeft mijn dochter gemaakt toen ik bij haar kwam eten. En vond het superlekker. Zo lekker dat ik het vandaag ook ga maken.
Evertdina 1 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
259 kcal
12%518 kcal
Vetten
10 g.
14%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
32 g.
12%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vispannetje met zalm en pangafilet