Recepten met Visbouillon
Bouillon is een vloeibaar aftreksel, verkregen op basis van vlees of vis(meestal slachtafval), tuinkruiden en groenten. Deze ingrediƫnten worden in kokend water gedaan om ze vervolgens in het water te laten trekken. Op deze manier worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Wanneer de bouillon lang genoeg heeft opgestaan, worde...Nog veel meer weten over Bouillon klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visbouillon toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visbouillon
-
Recept
Vlaamse bouillabaisse van Noordzeevis420m
-
Recept
Kreeft met basmatirijst en wilde spinazie440m
-
Recept
Soep met garnaalstaarten41u30m
-
Recept
Tunesische vissoep440m
-
Recept
Gevulde courgettebloemen420m
-
Recept
Scampi's op zijn provencaals440m
-
Recept
Tongrolletjes met kreeftenmousse en asperges430m
-
Recept
Vissoep alla Rebecca440m
-
Recept
Risotto met zalm425m
-
Recept
Rode poon met rode ui en tomaat420m
-
Recept
Tuinerwtensoep met truffel en gerooket forel430m
-
Recept
Penne met garnalen en pernod420m
-
Recept
Gegratineerde oester met kaviaar420m
-
Recept
Snelle rijstschotel met tonijn425m
-
Recept
Kabeljauw-viskoekjes440m
-
Recept
Zalmfilet met sperzieboontjes in kerriesaus415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visbouillon. Dit zijn zowel recepten waarbij Visbouillon gebruikt wordt en waar Visbouillon het hoofdingrediënt is.