Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Saté tempeh (gefrituurde tempeh spiesen)430m
-
Recept
Long kol bumbu merah (gestoofde tonijn in saus)440m
-
Recept
Toemis andewi (roerbak van andijvie en garnalen)445m
-
Recept
Toemis labu siam (roerbak van kruidige sjalotjes en mais)445m
-
Recept
Sambal badjak (kruidensambal)420m
-
Recept
Sambal segala (zoete sambal oelek)435m
-
Recept
Sajoer ikan mas (bouillon met groenten rundvlees en vis)545m
-
Recept
Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)445m
-
Recept
Karsigu (schapenvlees met kokosmelk)450m
-
Recept
Ajam singgang (kip in kokosmelk)445m
-
Recept
Iga bakar bawang (runderribben)445m
-
Recept
Ikan gado gado (gekookte makreel met groenten)440m
-
Recept
Abon ajam suwir (drooggebakken kippenvlees)445m
-
Recept
Belut kaldu (paling in bouillon)41u
-
Recept
Dadar Kebertu Kari (omelet gevuld met kerriegehakt)445m
-
Recept
Ikan Salmon Boemboe Tomat (zalm in tomatensausje)445m
-
Recept
Nasi Langgi (gebakken rijst met kruiden en kokosmelk)440m
-
Recept
Opor Lidah (gestoofde rundertong in kokossausje)43u30m
-
Recept
Pepesan Jamur (pittig gestoomde kip pakketjes)450m
-
Recept
Gebakken kip in gekruide ketjapsaus450m
-
Recept
Pindang Tetel (gekookt rundvlees in een sausje)42u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.