Recepten met Salam blad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blad
-
Recept
Sajoer lodeh ajam (groente-kippensoep)41u
-
Recept
Sajoer kangkung (spinazie en tempeh in kokossaus)450m
-
Recept
Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)41u30m
-
Recept
Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)455m
-
Recept
Cincang ternak kari (gekruid gehakt met santen en aardappel)455m
-
Recept
Gulai udang (garnalen in kruidige saus)450m
-
Recept
Oseng taugé (gesmoorde taugé)445m
-
Recept
Ikan mangut bakar (Gestoofde bokking)445m
-
Recept
Ikan mangut lele (gefrituurde meerval kokossausje)445m
-
Recept
Oseng jamur (geroerbakte champignons)445m
-
Recept
Oseng kangkung (groenteschotel met waterspinazie)445m
-
Recept
Ajam gepuk (gefrituurde drumsticks met kokossmaakje)41u30m
-
Recept
Megono udang (gestoomde garnalen in hete saus)435m
-
Recept
Laksa bogor ( soep met kip en garnalen)41u55m
-
Recept
Ajam kuning Panggang (gele kip van de barbecue)450m
-
Recept
Babi kuning Panggang (gele varkensvlees van de barbecue)445m
-
Recept
Daging dan kentang (gestoofde runderlappen met gebakken aardappelen)43u
-
Recept
Daging klapper (gestoofd rundvlees met kokos)43u
-
Recept
Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook)43u
-
Recept
Telor boemboe abing (gekookte eieren in kokossausje)445m
-
Recept
Ajam goreng kalasan (gefrituurde licht gekruide kip)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blad gebruikt wordt en waar Salam blad het hoofdingrediënt is.