Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Toemis broccoli (gebakken groente)440m
-
Recept
Pepesan oedang (garnalen hapje)445m
-
Recept
Ikan asin Toemis (licht zure vis)445m
-
Recept
Sajoer sambal godok (lichte groentensoep)450m
-
Recept
Bengkessan tempe545m
-
Recept
Nasi goeriah (Geurige kokosrijst)445m
-
Recept
Sajoer kim-loh (paddestoelensoep)445m
-
Recept
Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees)42u45m
-
Recept
Nasi Koening, feestelijke gele rijst535m
-
Recept
Sambal goreng ikan teri (pittige vis)445m
-
Recept
Sambal goreng oedang peteh (licht gekruide garnalen met petehbonen)445m
-
Recept
Sambal goreng tahoe peteh (tahoe met petehbonen)445m
-
Recept
Soto Bebek (soep van de eend)41u45m
-
Recept
Kare kambing (licht gekruid geitenvlees)42u45m
-
Recept
Ikan boemboe bali (hete kabeljauw)445m
-
Recept
Bebek Pedis (pittige eend)41u35m
-
Recept
Ikan boemboe bali (hete makreel)450m
-
Recept
Ikan boemboe bali (hete red snapper)450m
-
Recept
Sajoer lodeh ajam (groente-kippensoep)41u
-
Recept
Gebakken kip in gekruide ketjapsaus450m
-
Recept
Indisch Stoofpotje41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.