Recepten met Salam blaadjes
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam blaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam blaadjes
-
Recept
Ayam Goreng Kuning41u
-
Recept
Nasi Kuning (gele rijst)525m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh45m
-
Recept
Rendang445m
-
Recept
Sajoer boontjes425m
-
Recept
Groenten-restanten soep41u15m
-
Recept
Sambal-goreng spruitjes435m
-
Recept
Sajoer Lodeh42u
-
Recept
Babi ketjap toemis42u
-
Recept
Sajoer met groenten (Sajoer lodeh)430m
-
Recept
Sajoer met tamarinde (Sajoer asem)430m
-
Recept
Ajam Pedis (zeer hete kip)450m
-
Recept
Bebotok (lekker gekruide gehakt ovenschotel )41u15m
-
Recept
Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)51u
-
Recept
Sambal goreng daging peteh (pittig rundvlees gerecht)42u50m
-
Recept
Lontong Daging Bali (soep van varkensvlees)41u
-
Recept
Atjar Cumi Asin (inktvis op zuur)425m
-
Recept
Sajoer asem (groentegerecht met peultjes)440m
-
Recept
Bundu Daging (gestoofd rundvlees)42u
-
Recept
Petis udang telor (gekruide gestoofde eieren)440m
-
Recept
Boemboe di maka ikan (kruiden voor visgerechten)430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam blaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam blaadjes gebruikt wordt en waar Salam blaadjes het hoofdingrediënt is.