Bengkessan tempe

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Rasp de fijn.
    Prak de tempe fijn met een vork.
    Pluis de ikan djambol uiteen.
    Wrijf de tjabe fijn.
    Halveer de .
    Meng dit alles door elkaar met alle boemboe’s en de rest van de ingredienten.
    Schep het geheel goed door.
    Verdeel het mengsel in vier porties op een stuk alluminiumfolie en maak er paketjes van.
    Vouw de folie goed dicht in verband met uitdrogen.
    Verwarm de oven op 275°C voor.
    Leg de paketjes in de oven en bak deze ongeveer 45 minuten op 200°C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Bengkessan tempe heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Dit is een vis die plaatselijk word gevangen en familie van de meerval. Deze vis is in sommige toko’s in gevroren te verkrijgen. Gebruik anders meerval 2 stuken van 300 gram dan kom je het meest in ... Lees reactie
jaccor 25 november 2012
Lijkt me erg lekker, maar wat is ikan djambol? Lijkt me gedroogde vis, omdat je hem moet uitpluizen. Alvast bedankt voor de uitleg. M.vr.gr. Karsas
Karsas 25 november 2012
Lijkt me lekker, maar wat is dat voor vis?
Karsas 9 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
9 kcal
0%36 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bengkessan tempe