Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Ajam pangang bbq of oven430m
-
Recept
Karbonades in ketjap-gembersaus430m
-
Recept
Kuah Ajam Mie (kippensoep met mie)450m
-
Recept
Ketjap buncis (sperziebonen in ketjap met taugé en pinda's)550m
-
Recept
Satésaus420m
-
Recept
Orak-arik420m
-
Recept
Bali saus430m
-
Recept
Karbonade met grapefruitsaus430m
-
Recept
Hollands draadjesvlees45u20m
-
Recept
Zoetzure gembersaus420m
-
Recept
Ketjapballetjes530m
-
Recept
Kipfilet in ketjapsaus445m
-
Recept
Bijzondere pinda satesaus410m
-
Recept
Surinaamse kipschotel410m
-
Recept
Ikan bali410m
-
Recept
Filetlapjes a la minute met pittige saus410m
-
Recept
Pangangsaus410m
-
Recept
Hete kip420m
-
Recept
Hete kip430m
-
Recept
Cumi tepung (gefrituurde inktvis in een krokant jasje)445m
-
Recept
Dendeng Pedis41u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.