Ingrediënten

+ -
print

Extra:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Braadslee
  • Vijzel
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Deze heerlijke pittige zoete kan zowel in de oven als op de barbecue worden klaargemaakt.
  2. Maak de schoon, maar ontvel het niet en snijd deze in stukken.
  3. Gebruik ook de kippelevertjes!
  4. Grill de kipstukken in de braadslee ongeveer 20 minuten in de oven of op de barbecue.
  5. Maak de rode (Spaanse pepers) fijn in de keukenmachine of vijzel.
  6. Fruit heel licht de knoflook en rode in 1 eetlepel aan.
  7. Voeg de stukken gegrilde toe en meng deze met de knoflook en rode .
  8. Voeg dan het van een halve citroen, scheutje en de toe.
  9. Laat het geheel nog zo'n 5 minuten smoren.
  10. Voeg de toe en laat het inkoken.
  11. Bereiding in de oven:
    Leg de stukken kip in de bakslede en overgiet het met de marinade.
  12. Laat nog 20 minuten grillen tot er een krokant velletje ontstaat.
  13. Bereiding op de barbecue:
  14. Smeer de stukken in met de marinade en rooster het op de barbecue.
  15. Bij het roosteren en omkeren van de af en toe insmeren met de marinade.
  16. Selamat Makan!
  17. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap manis en sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
84 kcal
4%336 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ajam pangang bbq of oven