Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Pindasoep430m
-
Recept
Culture bonenschotel415m
-
Recept
Iga Babi Taugé (varkensribbetjes met taugé)41u10m
-
Recept
Tagliatelle Goreng330m
-
Recept
Spitskool stamppot net even anders410m
-
Recept
Ajam Sebelah Isi (rolletjes van kip en groente met pittige botersausje)445m
-
Recept
Ikan Sebelah Isi (rolletjes van vis en groente met botersausje)450m
-
Recept
Batagor (gefrituurde vispakketjes in satésaus)450m
-
Recept
Gele kip41u
-
Recept
Smoor van kip41u
-
Recept
Kalkoen PPP Paksoi Peultjes Paprika410m
-
Recept
Oosterse stoofpot425m
-
Recept
Ouderwets stoofpotje43u
-
Recept
Zoete kip met frisse salade41u
-
Recept
Pilaf415m
-
Recept
Tomatensoep44u
-
Recept
Bami-soep430m
-
Recept
Spitskool gehakt schotel410m
-
Recept
Loempia gevuld met bami2,51u
-
Recept
Pittige kippenpoten met rijst en groente42u
-
Recept
Indische gehaktballetjes445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.