Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Rijst met prei41u
-
Recept
Foe yong hai430m
-
Recept
Rijst met boontjes in zelfgemaakte satésaus430m
-
Recept
Japanse eiersalade425m
-
Recept
Kipkerrie420m
-
Recept
Visbami415m
-
Recept
Bami41u30m
-
Recept
Pilav41u
-
Recept
Goulash430m
-
Recept
Hamlappen met ui knoflook en lomboks450m
-
Recept
Varkenslapjes met honing en citroen445m
-
Recept
Pilaf met perzik420m
-
Recept
Foe yong hai410m
-
Recept
Gebakken champignons410m
-
Recept
Chinese tomatensoep met kipreepjes445m
-
Recept
Pittige nasi420m
-
Recept
Kip pilaf41u
-
Recept
Vis in sambal450m
-
Recept
Saté Boemboe Dendeng (licht gekruide varkenssaté)445m
-
Recept
Saté Gurih (stevig gekruinde varkenssaté)445m
-
Recept
Kruidenboter a la ome piet415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.