Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Mihoensalade met worteltjes445m
-
Recept
Roedjak Manis42u
-
Recept
Kalkoensaté430m
-
Recept
Pittige karbonaadjes425m
-
Recept
Spareribs met tomatenmarinade44u50m
-
Recept
Hamlapjes met ketjapsaus41u55m
-
Recept
Mie met ketjapsaus425m
-
Recept
Kipfilet in pindasaus440m
-
Recept
Tongfilet met wortel-bosuitjessalade440m
-
Recept
Worteltjes met mandarijnen430m
-
Recept
Asperge-garnalensalade435m
-
Recept
Champignonsalade met brie435m
-
Recept
Marinade voor barbecuevlees410m
-
Recept
Sate saus415m
-
Recept
Kipfilet in het groen430m
-
Recept
Tonijnsteaks op de grill410m
-
Recept
Saté ajam44u30m
-
Recept
Tomaten-sjalottensaus440m
-
Recept
Vishapjes van verschillende soorten vis430m
-
Recept
Varkensreepjes met paksoi435m
-
Recept
Groenteschotel met kastanjechampignons, bosui en broccoli440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.