Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Marinade voor varkensvlees415m
-
Recept
Sate mmmm430m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh430m
-
Recept
Sambal Manis45m
-
Recept
Roedjak Tjampoer 2415m
-
Recept
Piendang Djagoeng420m
-
Recept
Ang Sio Hie430m
-
Recept
Gembersaus410m
-
Recept
Tahu Telor425m
-
Recept
Ketjapsaus 2430m
-
Recept
Spekmarinade410m
-
Recept
Bruine bonen prut415m
-
Recept
Saté440m
-
Recept
Karbonade in ketjapmarinade41u
-
Recept
Spareribs met abrikozen41u40m
-
Recept
Pindasalsa410m
-
Recept
Sjeeny's hete kip445m
-
Recept
Pindasaus510m
-
Recept
Indische aardappel kroket445m
-
Recept
Ajam smoor djawa41u
-
Recept
Savooiekool salade430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.