Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Pittige kip met knapperige taugé430m
-
Recept
Chinese tomatensoep445m
-
Recept
Kantonese tomatensoep430m
-
Recept
Tonijnschotel430m
-
Recept
gevuld stokbrood430m
-
Recept
Satésaus415m
-
Recept
Rundvlees stoofpot41u50m
-
Recept
Boemboe Bali Makreel430m
-
Recept
Djeganan 1430m
-
Recept
Ang Sio Hie 2430m
-
Recept
Pangsitsaus410m
-
Recept
Bami Goreng430m
-
Recept
Kip met paddestoelen435m
-
Recept
Vijfkruiden kip42u45m
-
Recept
Nasi met kip455m
-
Recept
Peultjes met rundvleesreepjes42u50m
-
Recept
Kip sate broodjes420m
-
Recept
Pindasoep430m
-
Recept
Ajam Bali445m
-
Recept
Varkensvlees in zoetzure saus445m
-
Recept
Mosselen op z’n Thais4,545m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.