Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Wafels met crème fraiche440m
-
Recept
Toetje Toverbal410m
-
Recept
Roodfruittaart420m
-
Recept
Fruitcake zonder oven420m
-
Recept
Monchou taart41u40m
-
Recept
Chocoladebavarois43u15m
-
Recept
Warm fruit430m
-
Recept
Fruitsalade van verse vruchten415m
-
Recept
Monchoutaart met cakebodem430m
-
Recept
Vruchten met ijs en slagroom425m
-
Recept
Kalkoendijen in roomboter41u30m
-
Recept
Mon Chou taart41u15m
-
Recept
Cherry Cheesecake41u
-
Recept
Vruchten-theebowl45m
-
Recept
Advokaat monchoutaart43u
-
Recept
Schwarzwalder-kirschsmoothie410m
-
Recept
Monchou taart430m
-
Recept
Witte chocolade florentines415m
-
Recept
Monchoutaart41u
-
Recept
Chocolade cupcakes420m
-
Recept
Monchou taart445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.