Monchou taart

Ingrediënten

+ -
print

Hulpmiddelen:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Vermaal de bastogne koeken tot kleine kruimels.
    Smelt de boter op laag vuurtje.
    Voeg de bastogne koekkruimels toe aan de gesmolten boter.
    Doe dit mengsel in de springvorm.
    Zet de springvorm minimaal een half uur in de koelkast.
    Mix de met de helft van de tot een luchtig geheel.
    Mix de met de andere helft van de en klopt deze in een vetvrije kom tot deze stijf is.
    Schep de door de heen, tot een luchtig geheel.
    Smeer de bodem met in.
    Schep het mengsel op de bodem van de bastogne koeken.
    Als laatste voorzichtig de vlaai vulling op de taart scheppen.
    Zet de taart minimaal een uur in de koelvast om op te stijven.
    Dan is deze klaar om op te eten!
25
25
25

Variaties op Monchou taart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Monchou taart
VariatieAantalGang
Monchou taart9Taart en gebak
Monchou taart myself1Taart en gebak
Monchou taart met abrikozen1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in monchou en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
210 kcal
10%1680 kcal
Vetten
15 g.
21%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
18 g.
20%144 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Monchou taart