Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Griesmeel met kersen41u30m
-
Recept
Kersen-mascarponetaart41u20m
-
Recept
Rijstpap met kersen41u15m
-
Recept
Kersenblondjes425m
-
Recept
Vlaai bodem en vulling41u
-
Recept
Chocolade-kersen croissantpudding41u
-
Recept
Varkenshaasje met kersensaus440m
-
Recept
Kipkersentaart41u20m
-
Recept
Kersenvlaai440m
-
Recept
Rode wijntaart43u
-
Recept
Kersen-MonChoutaart43u20m
-
Recept
Kersencoupe met krokante muesli42u30m
-
Recept
Runderschnitzel met kersensaus425m
-
Recept
Kersengebakjes met room440m
-
Recept
Cheesecake a la Carina42u
-
Recept
Kersenpuddingtaartjes440m
-
Recept
Clafoutis41u15m
-
Recept
Monchou taart42u20m
-
Recept
Kersenkoek430m
-
Recept
Kersentriffle voor buffet425m
-
Recept
Kersenwafels440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.