Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Magnetron
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Smelt de in een pannetje of in de magnetron.
    Leg 2 kandijkoeken apart (om tussendoor op te eten), de rest maak je fijn.
    Dit kan door middel van de koeken in een schone theedoek te pakken en met de deegroller kapot te slaan en rollen of met een keukenmixer of staafmixer.
    Meng met een lepel de koekkruimels en gesmolten door elkaar en verdeel dit in de springvorm. (Is het voor jou gevoel nog te droog dan kun je er altijd nog een beetje vloeibare bij doen).
    Doe de in een kom en vermeng deze met de .
  2. Dan de (en een zakje klopfix) erdoor en mixen tot het stijf is.
    Verdeel dit mengsel op de koekbodem en strijk het glad met de achterkant van een lepel.
    Zet de springvorm in de koelkast en geef het de tijd om door te stijven.
  3. Na 3 uur kun je de vlaaivulling er op doen en de taart eten maar het is meer aan te raden om dan nog 2 uur te wachten, dan kun je de taart veel makkelijker snijden en verdelen!
25
25
25

Variaties op Monchou taart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Monchou taart
VariatieAantalGang
Monchou taart9Taart en gebak
Monchou taart met abrikozen1Taart en gebak
Monchou taart met kersen1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, monchou, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, monchou, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
233 kcal
11%932 kcal
Vetten
24 g.
35%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
17 g.
19%68 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Monchou taart
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Monchou taart