Allergie informatie: Velouté van asperges en radijs
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter water
- 2 bosjes radijs met (vers) loof
- 500 gram asperges
- 3 middelgrote aardappelen
- 2 sjalotjes
- 1 klontje boter
- 2 eetlepels crème fraîche
- 2 bouillonblokjes
- peper
- zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Velouté van asperges en radijs
- Allergieen informatie