Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Velouté van asperges en radijs recept
Velouté van asperges en radijs recept

Velouté van asperges en radijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de asperges, snijd het eind er af en schil ze met een dunschiller. Fruit met de boter het loof van de radijs met de gesnipperde sjalotjes. Voeg er de in stukjes gesneden aardappelen en asperges aan toe. Twee minuten laten koken. Voeg er dan het water aan toe en daarna de verkruimelde bouillonblokjes. Aan de kook brengen en vervolgens op een laag vuur 35 minuten laten koken. Daarna met een blender tot een glad mengsel maken. Voeg de crème fraîche toe en op smaak brengen met peper en zout. Warm opdienen in een bord met een paar aan dunne schijfjes gesneden radijsjes als garnering.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit velouté van asperges en radijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven