Allergie informatie: Romige aardappelsoep met zalm en zalmeitjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 dunne preien in ringen
- 1 venkelknol met wat venkelgroen fijngesneden
- 1 teentje knoflook fijn gesneden
- 30 gram boter
- 3 vastkokende aardappelen geschild en in blokjes
- 2 takjes tijm
- 1 blaadje laurier
- 8 dl groentenbouillon of kippenbouillon
- 1,5 deciliter slagroom
- zout en peper
- 150 gram gerookte zalm in reepjes
- klein potje zalmeitjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Romige aardappelsoep met zalm en zalmeitjes
- Allergieen informatie