Allergie informatie: Krieltjessalade met gerookte zalm en dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram krieltjes
- 2 eieren
- 3 eetlepels pijnboompitten
- 1 grote zoetzure augurk, fijngesneden
- 4 eetlepels fijngeknipte dille
- 150 milliliter Griekse yoghurt
- 3 stengels bleekselderij, in smalle reepjes
- 1 rode ui, in ringen
- 150 gram gemengde sla
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Krieltjessalade met gerookte zalm en dille
- Allergieen informatie