Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Krieltjessalade met gerookte zalm en dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de krieltjes in water met zout in 17.5 minuten gaar. Giet af, laat iets afkoelen en snijd ze in partjes.
Kook intussen de eieren hard, laat ze schrikken en pel ze.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan goudbruin.
Meng in een kommetje de augurk, de helft van de dille en de yoghurt door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Meng in een schaal de krieltjes met de yoghurtdressing, de bleekselderij, ui en sla. Halveer de eieren,, snijd de zalm in reepjes of blokjes en verdeel met de eieren over de salade. Bestrooi met de pijnbompitten en de rest van de dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krieltjessalade met gerookte zalm en dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven