Allergie informatie: Asperge salade met panchetta en pecorini
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram asperges (wit of groen)
- 1 deciliter olijfolie
- sap van 1 citroen
- 8 dunne plakjes pancetta (Italiaanse bacon)
- pecorino schaafsel (kaas)
- zout
- zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Asperge salade met panchetta en pecorini
- Allergieen informatie