Allergie informatie: Groene salade met geitenkaas en walnotendressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram gemengde bladsla
- 75 gram veldsla
- 75 gram walnoten, grof gehakt
- 1 rode ui, in smalle ringen
- 4 plakken zachte geitenkaas (ca. 300 gram)
- 75 milliliter notenolie
- 1 theelepel dijonmosterd
- geraspte schil en sap van 1 sinaasappel
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Groene salade met geitenkaas en walnotendressing
- Allergieen informatie