Allergie informatie: Garnalen-Kipsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 grote garnalen (gaar)
- 120 gram kip van dijpoulet (gaar in reepjes)
- 0,5 deciliter mango-chutneysaus
- 1 deciliter mayonaise
- 1 banaan (plakjes)
- 16 sherrytomaatjes (in olijfolie met knoflook)
- 60 gram reepjes bleekselderij (geblancheerd)
- 100 gram verse spinazie
- 1 bakbanaan
- 1 schorseneer
- balsamico azijn
- zout
- peper
- olijfolie
- kerriepoeder
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Garnalen-kipsalade
- Allergieen informatie