Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen-Kipsalade recept
Garnalen-Kipsalade recept

Garnalen-Kipsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de garnalen op smaak met balsamico azijn, zout en zwarte peper de kipreepjes op smaak brengen met zout, peper, olijfolie en kerriepoeder. Verdeel de spinazie over de bordjes, doe daar de garnalen, kip, gehalveerde sherrytomaatjes en de bleekselderij op.Van mango-chutney en mayonaise een sausje maken, doe een beetje naast de salade op het bordje. Van de schorseneer en de bakbanaan dunne repen snijden en deze frituren in schone olie (150 C). De chips als garnituur over de salade dresseren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit garnalen-kipsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven