Allergie informatie: Jan in de zak
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram rozijnen
- 50 gram krenten
- 50 gram sucade
- 1 zakje gedroogde gist
- 10 gram suiker
- 300 gram + 3 eetlepels bloem
- snufje zout
- 2 deciliter lauwe melk
- 1 eidooier
- klontjes boter
- bruine basterdsuiker
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Spruitjes schotel
Met spruiten, ananas en aardappelschijfjes uit Nederland
1 portie - 1 uur
Ovenschotels - robert7300 - Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Jan in de zak
- Allergieen informatie