Allergie informatie: Chocolade-hazelnoottaart
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 25 gram gemalen geroosterde hazelnoten
- 175 gram bloem
- 85 gram ongezouten boter, in kleine stukjs
- 1 eetlepel poedersuiker
- 1 eidooier van een groot ei
- ca 1 eetlepel koud water
- voor de vulling:
- 200 gram pure chocolade, gehakt
- 150 gram gezouten boter
- 2 grote eieren
- 2 eidooiers van grote eieren
- 55 gram bruine basterdsuiker
- 55 gram cacaopoeder
- 1,25 deciliter heet water
- 25 gram gehakte geroosterde hazelnoten
Meer Recepten
- Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - Chocolade taart met Chia zaad
Met chia zaden, dadels en kokosmeel uit Nederland
8 taarten - 7 uur
Raw food - Leoietje - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Chocolade-hazelnoottaart
- Allergieen informatie