Allergie informatie: Choco-whiskycake
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram koude boter
- 150 gram pure chocolade
- 440 gram rietsuiker
- 250 milliliter water
- 80 milliliter whisky
- 1 eetlepel instantkoffie
- 225 gram bloem
- 35 gram zelfrijzende bloem
- 25 gram cacaopoeder
- 2 eieren
Meer Recepten
- Banaan choco ijs 225 cal
Met bananen, cacao en honing uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - yaracharlotte - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Vanilleijs met hagelslagsaus
Met hagelslag, vanilleijs en suiker uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Nagerechten - w10v - Choco-eierpunch
Met melkchocolade, eieren en chocoladeijs uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Totsti a la milan
Met boterham, chocoladepasta en banaan uit Nederland
1 portie - 20 minuten
Bijgerechten - suusarendsen
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Choco-whiskycake
- Allergieen informatie