Allergie informatie: Bladerdeeg-pruimentaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram bladerdeeg (diepvries) 10 velletjes
- bloem
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel parelsuiker
- 400 milliliter slagroom
- 2 zakjes vanillesuiker (à 8 gram)
- 2 zakjes slagroomversteviger (à 12 gram, bijv. Klopfix)
- 250 gram pruimenjam
- bakpapier
- spuitzak met middelgrote spuitmond
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Kerriedriehoekjes
Met bladerdeeg, kerrie en cashewnoot uit Nederland
8 porties - 15 minuten
Hapjes - mira - Borek
Met bladerdeeg, fettakaas en peterselie uit Turkije
5 porties - 20 minuten
Hapjes - michyskitchen - Appelgebakjes in een kwartier
Met bladerdeeg, appels en suiker uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Taart en gebak - cippar - Bananenflappen
Met bananen, bladerdeeg en kaneel uit Nederland
10 porties - 20 minuten
Hapjes - nickieinthekitch
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bladerdeeg-pruimentaart
- Allergieen informatie