Allergie informatie: Zalm-spinazie lasagne voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 900 gram spinazieblokjes (diepvries)
- boter om in te vetten
- 500 milliliter demi-crème fraiche
- 2 eetlepels tafelmargarine (bijvoorbeeld becel light)
- 8 lasagnebladeren
- 300 gram gerookte zalm, in dunne plakken
- 8 eieren
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 200 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Zalm-spinazie lasagne voor buffet
- Allergieen informatie