Allergie informatie: Sinterklaas speculaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloem, gezeefd (+ 1 eetlepel om aanrecht mee te bestuiven)
- 150 gram koude boter, in blokjes
- 150 gram bruine basterdsuiker
- 2 eetlepels speculaaskruiden
- 1 zakje prinsessenglazuur (bakproduct, 125 gram)
- 1 zakje gebaksglazuur wit (bakproduct, 125 gram)
- 1 zakje chocoglazuur (bakproduct, 100 gram)
Meer Recepten
- De soep van Sinterklaas
Met voorgekookte kleine krieltjes, chorizo, rode ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Warm - lekker_koken - Yoghurttoetje met bosvruchten
Met speculaas, bosvruchten en yoghurt uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - angel1990 - Speculaas met bosbessen
Met amandelmeel, bosbessen en dadels uit Albanie
6 porties - 20 minuten
Koekjes - sfreak - Snelle zelfgemaakte jus
Met margarine, speculaas en bruschetta uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Veganistisch - Vageterrier - Bananen drank
Met bananen, speculaas en ijs uit Belgie
4 porties - 5 minuten
Smoothies - yokedol
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Sinterklaas
- Sinterklaas speculaas
- Allergieen informatie