Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sinterklaas speculaas

  • 300 gram bloem, gezeefd (+ 1 eetlepel om aanrecht mee te bestuiven)
  • 150 gram koude boter, in blokjes
  • 150 gram bruine basterdsuiker
  • 2 eetlepels speculaaskruiden
  • 1 zakje prinsessenglazuur (bakproduct, 125 gram)
  • 1 zakje gebaksglazuur wit (bakproduct, 125 gram)
  • 1 zakje chocoglazuur (bakproduct, 100 gram)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven