Allergie informatie: Tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliertasperge
Terug naar het receptIngrediënten
- Tartaar van wilde zalm:
- 12 asperges van de koude grond
- olijfolie
- truffelolie
- zout en zwarte peper
- 360 gram wilde zalm licht gerookt
- 6 verse kwarteleitjes
- roquette sla
- frisee sla
- Voor de mosterdmayonaise:
- 2 eidooiers
- 1 decliter witte wijnazijn
- 1 deciliter olijfolie
- 1 eetlepl groene mosterd met tuinkruiden
- 1 eetlepel poedersuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk