Allergie informatie: Weense BBQ saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 appel, geschild en geraspt
- 2 porties roomkaas
- 3 eetlepels witte wijn
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel mierikswortelpasta
- 1,3 deciliter slagroom
- 4 eetlepels verse tuinkruiden
- paprikapoeder
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Weense bbq saus
- Allergieen informatie