Allergie informatie: Pittige pindasaus met kemirienoten en kokosmelk
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 2 theelepels sambal oelek
- 2 tenen knoflook, gehakt
- 2 sjalotten, gesnipperd
- 1 theelepel trassi
- 4 kemirienoten
- 1 spriet verse sereh, gehakt
- 1 eetlepel arachide olie
- 150 gram pindakaas
- 4 eetlepels kokosmelk
- 2 theelepels citroensap
- zout
- suiker
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pittige pindasaus met kemirienoten en kokosmelk
- Allergieen informatie