Allergie informatie: Pittige pindasaus met Javaanse suiker en trassi
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 eetlepels arachide olie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, geperst
- 0,5 theelepel trassi
- 3 theelepels sambal oelek
- 4 eetlepels pindakaas
- zout
- 1 eetlepel ketjap manis
- 3 theelepels Javaanse suiker
- 1 eetlepel citroensap
- 1 deciliter kokend water
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pittige pindasaus met javaanse suiker en trassi
- Allergieen informatie