Allergie informatie: Citroen-botersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 80 gram roomboter
- 40 gram bloem
- 160 milliliter volle melk
- 240 milliliter (aardappel)water
- 4 milliliter citroensap (vers geperst)
- 1 eetlepel creme fraiche
- witte peper
- zeezout
- nootmuskaat (vers geraspt)
Meer Recepten
- Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Meloen-citrusjam
Met galiameloen, citroen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 20 uur
Jam en marmelade - azuro - Citroenkrieltjes
Met krieltjes, citroen en knoflook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Spareribs valentine
Met spareribs, uien en citroenen uit Verenigde Staten
4 porties - 1 uur en 25 minuten
Vlees - valjo
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Citroen-botersaus
- Allergieen informatie