Allergie informatie: Ansjovis tapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram zwarte olijven zonder pit
- 10 ansjovisfilets
- 1 eetlepel kappertjes
- 2 eetlepels mosterd
- peper, zwart, vers gemalen
- 1 eetlepel cognac
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Groene olijven tapenade
Met groene olijven, tijm en asjovisfilets uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Amuses - lucyvader - Tomaatjes met knoflook en ansjovis
Met tomaten, knoflook en ansjovis uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Ovenschotels - ma-griet - Gevulde aardappeltjes met ansjovisfilets en bacon
Met aardappel, bacon en ansjovis uit Frankrijk
6 porties - 1 uur
Bijgerechten - bigeric
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Ansjovis tapenade
- Allergieen informatie