Allergie informatie: Trifle met ricotta
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote appel, in niet te grote stukken
- 1 grote peer, rijp maar niet te zacht, in niet te grote stukken
- 2 a 3 schijven ananas of halve perziken, vers of uit blik, in niet te grote stukken
- 200 gram ricotta
- 8 a 9 eetlepels sinaasappelsap
- 8 eetlepels ahornstroop
- 2 a 3 bitterkoekjes, verkruimeld
- 1 eetlepel geroosterde amandelschaafsel
- beetje citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Trifle met ricotta
- Allergieen informatie