Allergie informatie: Grand dessert
Terug naar het receptIngrediënten
- Amandeltaartjes :
- 4 plakjes diepvries bladerdeeg
- 100 gram amandelspijs
- 1 eetlepel sinaasappelrasp
- 1 eierdooier
- 1 eetlepel custardpoeder
- 4 eetlepels slagroom
- 4 eetlepels geschaafde amandelen
- 1 eetlepel rietsuiker
- Geroosterde perziken :
- 4 verse perziken
- 0,5 eetlepel citroenrasp
- 0,5 eetlepel tijm
- 1 eetlepel honing
- 2 eetlepels olijfolie
- Citroensorbet :
- 0,5 liter citroenijs
- 100 gram frambozen
- 1 eetlepel munt
- 0,5 fles mousserende witte wijn
Meer Recepten
- Meloen met zomervruchten
Met aardbeien, frambozen en galiameloen uit Nederland
4 porties - 1 uur en 40 minuten
Nagerechten - lucyvader - Druivenchutney met appel
Met druiven, appel en gemberpoeder uit India
20 porties - 2 uur en 30 minuten
Jam en marmelade - meinweg - Grand Mimosa-Cocktail
Met grand marnier, sinaasappelsap en prosecco uit Italie
4 porties - 5 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Perzikensoep
Met perziken en grand manie uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Nagerechten - lekker_koken - Perzik en peer uit de oven
Met perzik, peer en amandel uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - vanveerle
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Grand dessert
- Allergieen informatie