Allergie informatie: Scones
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram zelfrijzend bakmeel
- 2,5 theelepel bakpoeder
- 0,5 theelepel zout
- 50 gram boter
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eetlepels suiker
- 0,75 deciliter melk
- 1 ei
Meer Recepten
- Scones met aardbeien en kaneelroom
Met scones, aardbeien en slagroom uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Kaasmarjolein-scones
Met marjolein, cheddar en meel uit Belgie
4 porties - 25 minuten
Koekjes - lucschillemans1 - Scones
Met zelfrijzend bakmeel, boter en melk uit Wales
12 porties - 45 minuten
Taart en gebak - sabrina - Scones op zijn Italiaans
Met zelfrijzend bakmeel, melk en boter uit Italie
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - kamta2000 - Scones
Met bloem, mascarpone en frambozenjam uit Nederland
12 porties - 25 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Scones
- Allergieen informatie