Allergie informatie: Roggebrood met rosbief en mierikswortel
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 dikke plakken roggebrood
- 1-2 eetlepels mierikswortelsaus
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels tomatenrelish (pikant)
- 200 gram rosbief in dunne plakken
- 4 blaadjes bindsla
- 2 trostomaten, in dikke plakken
- zwarte peper naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Roggebrood met rosbief en mierikswortel
- Allergieen informatie