Allergie informatie: Gebraden eend met rode kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eend van ca. 2 kilo
- 4 stuks zoetzure appels
- 3 stuks kruidnagels
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 0,25 theelepel zout
- 1 kilo aardappelen
- 1 kilo gesneden rode kool
- voor de rode kool:
- 1 kleine ui
- 3 eetlepel olie
- 3 eetlepels azijn
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 eetlepel suiker
- 5 stuks kruidnagels
- 1 mespuntje gemalen kaneel
- 1 eetlepel suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Gebraden eend met rode kool
- Allergieen informatie