Allergie informatie: Varkensvlees gemarineerd in sinaasappelsap
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram magere varkenslappen
- 3 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode Spaanse peper
- 3 perssinaasappelen
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 2 theelepels kruidenbouillonpoeder
- 3 eetlepels oli
Meer Recepten
- Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Snelle fruitsmoothie
Met banaan, appel en sinaasappelsap uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Ontbijtgerechten - Judith1991
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensvlees gemarineerd in sinaasappelsap
- Allergieen informatie