Allergie informatie: Thais varkensvlees met basilicum
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram grof gehakt varkensvlees
- 100 gram sperziebonen, in stukjes (halfgaar gekookt)
- 1 stuks ui in ringen
- 2 tenen fijngesneden knoflook
- 1 kopje Thaise basilicumblaadjes
- 8 stuks kleine lomboks, in reepjes
- 1 eetlepel nam pla
- 0,5 theelepel sereh
- 0,5 theelepel trassi
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 theelepel suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Thais varkensvlees met basilicum
- Allergieen informatie