Allergie informatie: Stoofschotel uit Vlaanderen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hacheevlees
- peper
- 6 bosuien, in ringetjes
- 3 tomaten, gepeld, in blokjes
- 50 gram boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 deciliter rode wijn
- 1 deciliter vleesbouillon van tablet
- 2 courgette, in plakjes
- 3 perziken op lichte siroop, uitgelekt, in stukjes
- 1 theelepel maizena
- 1 eetlepel verse Italiaanse kruiden
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofschotel uit vlaanderen
- Allergieen informatie