Allergie informatie: Saté Babi Hati (saté van varkenshaas en lever)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram kalfslever
- 600 gram varkenshaas
- 3 rode uien
- 1 lombok
- 0,25 theelepel trassi
- 2 gepofte kemirienoten
- 0,5 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel koenjit
- 0,25 theelepel laos
- 0,5 blok santen
- Olie
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Saté babi hati (saté van varkenshaas en lever)
- Allergieen informatie