Allergie informatie: Rundvleestajine met appels en rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg sukadelappen
- 2 eetlepels olie
- 20 gram boter
- 1 ui, in ringen
- 1/4 theelepel gemalen saffraandraadjes
- 1/2 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel kaneel
- 4 takjes koriander, in een bosje
- 125 gram rozijnen
- 3 eetlepels honing
- 3 appels, elstar
- 1/2 theelepel kaneel, extra
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rundvleestajine met appels en rozijnen
- Allergieen informatie